KORPA (0)
 
#=Page
Detalji o knjizi
U društvu vedrih dama

U društvu vedrih dama

Oblast: Busola
Broj strana: 228
Težina: 0,2640
ISBN: 86-7963-271-6
Format: 20 cm
Pismo: latinica
Povez: broš
Cena u knjižarama: 518,00 DIN Na sajtu:
330,00 DIN
Dodaj u listu želja

Pred nama je novi nastavak internacionalnog bestselera Prva damska detektivska agencija Aleksandra Mekol Smita, knjige koju je za 7 godina na 27 jezika pročitalo 7 miliona čitalaca širom sveta.

Dragocena Ramocve, bocvanska privatna istražiteljka vedrog duha i “tradicionalne građe”, najzad se udala za gospodina Dž. L. B. Matekonija iz Brzih motora Tlokvenga, njena detektivska agencija radi punom parom i život je dobar da bolji ne može biti… U stvari… može. Da nije pokušala da spreči jednu nezgodu, ne bi doživela drugu – sudar između njenog malog belog kombija i bicikla. Taj nesrećni slučaj posledica je druge vrste sudara – sukoba ličnosti. Naime, njena pomoćnica Mma Makuci žestoko se posvađala s jednim od šegrta u servisu. Mladića je zanela zgodna žena koja vozi mercedes, a svako zna kuda može da odvede zanos te vrste…

“Ima nečega gotovo božanski privlačnog u načinu na koji Aleksandar Mekol Smit piše o svakodnevnom životu u Bocvani… Teško je setiti se nekog savremenog pisca koji se u toj meri uživljava… Njegovi romani su ujedno i vrlo zabavni: ustanovio sam da i sama pomisao na njih izaziva osmeh na licu.”
Kreg Braun, Mail on Sunday

Sa engleskog prevela Tanja Milosavljević


Komentari
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
KNJIGE OVOG AUTORA